Állami horgászvizsgáztatás – 2016.03.24

A Tisza Horgász Egyesület megkezdi az állami horgászvizsgáztatást. Első vizsganap, 2016. mársius 24-én 16 órakor lesz az egyesület irodájában, Szolnok Tófenék u. 19. Ezután minden héten csütörtökön 16 órakor van vizsgázásra lehetőség.

A vizsgára legalább három nappal előbb személyesen be kell jelentkezni az irodában Nagy Margit munkatársnál, ahol a vizsga időpontját is egyeztetik. A vizsga díja 3.500.-Ft, amit a vizsgakor kell befizetni. 12-14 éves korig 1.000.-Ft. A megbeszélt vizsga időponton a személyazonosító igazolványt be kell mutatni. Az irodában lehetőség van kérni vizsgára való felkészítő tankönyvet kölcsön, vagy meg is lehet vásárolni 800.-Ft-os áron. Ezen kívül az egyesület igény esetén biztosít ingyenes felkészülési lehetőséget, a vizsgát megelőző szerdai napon 16 órakor. Ajánlatos ezen részt venni, mert különös hangsúlyt fektetünk a halismeretre, mert a vizsgán a 10 db. hal fényképéből legalább hetet fel kell ismerni, tilalmi idejével és a méretkorlátozással együtt.

Várjuk leendő horgásztársainkat szeretettel, és sok sikert kívánunk a vizsgához, valamint a horgászásban minél nagyobb sikereket.

Görbüljön a bot!

Szajol 2016. március 01.

Tisza Horgász Egyesület elnöksége és a Horgászvizsga Bizottsága

Share on FacebookMegosztás