Közgyűlés – 2018. április 25.

A Tisza Horgászegyesület Elnöksége az alapszabály alapján, 2018. április 25. napján 17.00 órára, Szolnok, Tiszaliget-Mentetlen terület, Üdülősor 20. szám (Viktória Yacht Club) helyszín megjelölésével összehívja a Közgyűlést az alábbi napirenddel. A Közgyűlésre ezúton meghívjuk. A Közgyűlés határozatképes, ha azon az egyesület tagjainak több mint fele jelen van. Határozatképtelenség esetén megismételt Közgyűlésre kerül sor.

Napirend:
1. Az Elnökség beszámolója az elmúlt év munkájáról
2. 2017. évi pénzügyi beszámoló
3. 2018. évi költségvetési terv
4. Felügyelő bizottság beszámolója
5. Egyebek
A napirend fontosságára tekintettel megjelenésére számítunk.

A Tisza Horgászegyesület Elnöksége arra az esetre, ha a 2018. április 25. napján 17.00 órára összehívott Közgyűlés határozatképtelen lenne, a megismételt Közgyűlést az alapszabály alapján, 2018. május 02. napján 17.00 órára összehívja az alábbi, az eredeti Közgyűléssel megegyező napirenddel.

A megismételt közgyűlés helye: Szolnok, Tiszaliget-Mentetlen terület, Üdülősor 20. szám (Viktória Yacht Club). A megismételt Közgyűlésre ezúton meghívjuk.

A megismételt Közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes a meghirdetett napirendben.